Varainhoito

SIJOITUSRAHASTO ZENITO SILVER AND GOLD

Sijoitusrahasto Zenito Silver and Goldin varat sijoitetaan pääosin sellaisten yritysten julkisen kaupankäynnin kohteena oleviin osakkeisiin, joiden liiketoiminnasta merkittävä osa koostuu kullan, hopean, platinaryhmän metallien tai timanttien kaivannais- tai jalostustoiminnasta. Salkunhoitajana toimii Zenito Oy ja rahastoyhtiönä toimii EAB Rahastoyhtiö Oy.

tutustu sijoitusrahastoon

SIJOITUSRAHASTO FOURTON HANNIBAL

Sijoitusrahasto Fourton Hannibal sijoittaa sellaisiin etupäässä vähävelkaisiin eurooppalaisiin yhtiöihin, joiden markkina-arvon pörssissä arvioidaan olevan merkittävän alhainen suhteessa yhtiön taseomaisuuteen ja tuloksentekokykyyn. Salkunhoitajana toimii Zenito Oy ja rahastoyhtiönä Fourton Oy.

Fourton Hannibalin sijoitusstrategia.
(Lähde: Fourton Oy)

tutustu sijoitusrahastoon

YKSILÖLLINEN OMAISUUDENHOITO

Salkunhoito tai sijoitusneuvonta perustuu Zenito Oy:n ja yksittäisen asiakkaan välillä solmittuun omaisuudenhoito- tai sijoitusneuvontasopimukseen.

Zenostock

HUIPPULUOKAN APUVÄLINE SIJOITTAJALLE

Zenito Oy:n toinen toiminta-alue on osakkeista kiinnostuneelle yleisölle suunnattu internetpohjainen palvelu. Zenostock on kehitetty Zenito Oy:n oman sijoitustoiminnan keskeiseksi apuvälineeksi ja sitä käytetään edullisten osakkeiden etsimiseen, tutkimiseen ja seuraamiseen.

Zenostock

Tietoa Zenito Oy:stä ja sen tarjoamista
sijoitus- ja oheispalveluista

lataa

Tietosuojaseloste

lataa

Tiedot viidestä tärkeimmästä toteuttamispaikasta ja toteutusten laadusta - 2018

lataa